Плавець Бухов оцінив свій виступ у Парижі: Трохи смішно, що дві Олімпіади я 11-й

Український плавець Владислав Бухов завершив виступ на Олімпіаді-2024 у Парижі. Плавець не зміг подолати півфінальні змагання на дистанції 50 метрів вільним стилем.

У кваліфікації спортсмен показав 11-й час, фінішувавши четвертим у своєму запливі. У півфіналі українець повторив цей результат, залишившись поза топ-8 плавців, які пройшли до фіналу. При цьому Бухов став поки єдиним українським плавцем, який пройшов кваліфікацію на Олімпіаді-2024. Перед цим це не вдавалося Олександру Желтякову, Ніці Шарафутдіновій, Денису Кесілю, а також Михайлові Романчуку.

Нагадаємо, Бухов є чинним чемпіоном світу та бронзовим призером чемпіонату Європи на дистанції 50 метрів вільним стилем.

За словами спортсмена він не задоволений виступом на вже другій для себе Олімпіаді. Порівняно з останніми Іграми у Токіо, позиція Бухова не змінилась.

«Це спорт, він такий. Все трапляється. Можеш вигравати, можеш програвати. Зараз я програв, і треба виконувати роботу над помилками. Намагатимусь, щоб такого не траплялося. Трохи смішно, що дві Олімпіади я 11-й», — сказав Владислав в ексклюзивному флешкоментарі Суспільне Спорт.

«Чи думав, що 21.76 секунди не вистачить для фіналу? Ти ніколи не знаєш, як він закриється. Для мене це поганий результат, бо у мене особистий рекорд 21.38 секунди, і мені треба пливти до нього, а я не пливу. Треба виконувати роботу над помилками», — сказав спортсмен.

На Олімпіаді-2024 у плаванні від України залишився лише один спортсмен. Михайло Романчук пливтиме кваліфікацію на 1500 метрів вільним стилем у суботу, 3 серпня.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне