Легендарна Костадінова після падіння її світового рекорду звернулася до Магучіх

Легендарна Костадінова після падіння її світового рекорду звернулася до МагучіхФото: Diamond League 

Олімпійська чемпіонка Стефка Костадінова прокоментувала встановлення нового світового рекорду у стрибках у висоту Ярославою Магучіх: Я рада, що світовий рекорд у стрибках у висоту серед жінок зараз становить 210 см.  

Я була впевнена, що це колись станеться. Досягнення українки Ярослави Магучіх є історичним не лише тому, що воно побило рекорд, який тримався 37 років, а й тому, що ці 210 см доводять, що людські можливості безмежні, і розвіюють песимістів з їхніми ранніми заявами про те, що деякі рекорди в легкій атлетиці залишаться назавжди.

Місяць тому в Римі я була серед офіційних осіб, які нагороджували Магучіх після того, як вона виграла європейське золото. Під час церемонії я міцно обійняла її і прошепотіла їй на вухо, що вона готова до світового рекорду. Ми навіть посміялися, тому що я їй сказала, що на Олімпіаді в Парижі вона могла стрибнути на 207 см, а потім націлилася на 210 см. І тут вона це зробила, прямо в Парижі, але незадовго до Олімпіади.

Я ще раз вітаю Магучіх, бажаю їй нових перемог і рекордів, але не перестаю вірити, що колись рекорд знову стане болгарським. Є якийсь символізм у тому, що новина доходить до мене в Римі, де я буваю і де 37 років тому я стрибнула на славнозвісні 209 см. Зараз Магучіх стрибнула на 210 см у Парижі, де, мабуть, також символічно скоро починаються Олімпійські ігри.

 
За матеріалами: XSPORT
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне