Ольга Саладуха: Магучіх – більше ніж спортсменка, вона – національна гордість

Ольга Саладуха: Магучіх – більше ніж спортсменка, вона – національна гордістьВиконувачка обов’язків президентки Федерації легкої атлетики України і депутатка Ольга Саладуха в коментарі Tribuna.com поділилась враженнями від нового світового рекорду українки Ярослави Магучіх.

«Приголомшливий результат Ярослави Магучіх – стрибок на 2,10 метра. Неймовірні емоції.

Ярослава зробила шалений внесок в історію легкої атлетики, і це приємно, бо хочеться, щоб якомога більше наших, українських спортсменів були авторами історії. В 2021-му ми втратили рекорд світу в потрійному, але вже в 2024-му здобули у стрибках висоту.

Ми всі бачили і давно спостерігали, що ця цифра дуже скоро підкориться нашій чемпіонці, і цей день настав. Новий світовий рекорд. Наша Ярослава перевершила болгарку Стефку Костадінову, чий результат 2,09 метрів був неперевершений з 1987 року.

На наших очах твориться спортивна історія і Ярослава Магучіх її головна героїня. Щиро вітаю, неймовірно пишаюся, радію усім серцем за Ярославу та за всю Україну. Сьогодні такі гучні перемоги вкрай важливі для кожного з нас. Ярослава – більше ніж спортсменка, вона – національна гордість та національний символ українців.

Вірю в її щасливу спортивну зірку, яка яскраво світитиме і далі. Впевнена, цей результат, додасть впевненості Ярославі.

Ярослава здобула золоту медаль «Діамантової ліги» з результатом 2,10 м та оновила світовий рекорд, який тримався з 1987 року.

 
За матеріалами: Tribuna.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне