Сестри Кіченок про вихід у 1/4 на Олімпіаді: У третьому сеті нам все вдалося

Сестри Кіченок про вихід у 1/4 на Олімпіаді: У третьому сеті нам все вдалосяУкраїнські тенісистки Людмила та Надія Кіченок прокоментували свою перемогу над американською парою Даніель Коллніс / Дезіре Кравчик на Олімпійських іграх у Парижі та поділились очікуваннями від матчу 1/4 фіналу.

«Коллінс знялася з одиночки, і завжди складно грати проти гравчині, яка незрозуміло, як гратиме. Вона наче налаштовувалася, проте все одно немає енергії з того боку, її треба знаходити у самій собі. Добре, що не було ритму у другому сеті, а в третьому все вдалося».

Я б сказала, що це був важкий матч, враховуючи, що ми повільно входили в гру, — каже Людмила. — Але нам це вдалося. Було декілька помилок невеличких, то у трос влучання, то в аути. Все близько було. Рахунок 6:3, але все близько було».

У чвертьфіналі українській дует зіграє проти іспанок Крістини Букші та Сари Соррібес Тормо.

«Це різні гравчині і цим вони завдають складнощів, — зазначила Надія. — Одна підіймає більше м'яч, інша —плоскіше грає. Активно грають біля сітки. Непроста пара, подивимося, як вони тут грали, і потім будемо робити план».

Чвертьфінал Олімпіади, в якому зіграють сестри Кіченок, відбудеться 1 серпня..


 
За матеріалами: Суспільне Спорт
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне