Вімблдон-2024. Геліеваара та Паттен стали чемпіонами у парному турнірі (+Відео)

Вімблдон. Геліеваара та Паттен стали чемпіонами у парному турніріУ Лондоні (Велика Британія) на третьому у сезоні турнірі Великого шолома – Вімблдоні у чоловіків в парному розряді пройшов фінальний матч.

Фін Гаррі Геліеваара та британець Генрі Паттен здолали на трьох тай-брейках здолали австралійський  дует Макс Перселл/Джордан Томпсон (Австралія, 15) з рахунком  6:7(7), 7:6(8), 7:6(9).

Тенісисти провели на корті 2 години 49 хвилин. Переможці не заробили брей-пойнтів і відіграли всі три брейк-пойнти суперників. На їх рахунку також два ейси та дві подвійні помилки, а Перселл і Томасон виконали 15 ейсів та тричі помилилсь при подачі. Зазначимо, що наприкінці другого сету Геліеваара і Паттен відіграли три матчболи, у тому числі два на тай-брейку.

Для фінського тенісиста це другий титул Grand Slam. Минулого року він разом з Анною Даниліною з Казахстану став чемпіоном турніру у міксті на Відкритому чемпіонаті США. Британець вперше виграв титул на рівні Grand Slam.

Теніс. Grand Slam. Wimbledon. Лондон (Велика Британія). Трава (відкриті корти). Призовий фонд £20,342,000. Париний разряд. 64 учасника.

Фінал
Гаррі Геліеваара/Генрі Паттен (Фінляндія/Велика Британія) - Макс Перселл/Джордан Томпсон (Австралія, 15) - 6:7(7), 7:6(8), 7:6(9)

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне