Вімблдон-2024. Синякова і Таунсенд виграли перший спільний титул

Вімблдон-2024. Синякова і Таунсенд виграли перший спільний титулУ Лондоні (Велика Британія) на третьому у сезоні турнірі Великого шолома – Вімблдоні у жінок в парному розряді пройшов фінальний матч.

Чешка Катержина Синякова та американка Тейлор Таунсенд обіграли на двух тай-брейках другий сіяний дует Габріела Дабровскі/Ерін Раутліфф (Канада/Нова Зеландія, 2) з рахунком 7:6(5), 7:6(1).

Матч тривав 2 години 4 хвилини. Суперниці зробили по одному брейку. Переможниці виконали п’ять ейсів та уникли подвійних помилок, а Дабровскі і Раутліфф один раз подали навиліт і тричі помилились при подачі.

Синякова і Таунсенд зіграли третій спільний турнір.

Чешка стала триразовою чемпіонкою Вімблдону (вигравала трофей із співвітчизницею Барборою Крейчиковою у 2018 та 2022 роках), а для Таунсенд це перший трофей на «мейджорі».

Теніс. Grand Slam. Wimbledon. Лондон (Велика Британія). Трава (відкриті корти). Призовий фонд £20,342,000. Одиночний разряд. 64 учасниці.

Фінал
Катержина Синякова/Тейлор Таунсенд (Чехія/США, 4) - Габріела Дабровскі/Ерін Раутліфф (Канада/Нова Зеландія, 2) - 7:6(5), 7:6(1)

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне