Вімблдон-2024. Паоліні обіграла Векич у півфіналі

У Лондоні (Велика Британія) на третьому у сезоні турнірі Великого шолома – Вімблдоні на кортах Всеанглійського клубу лаун-тенісу й крокету у жінок в одиночному розряді проходили півфінальні матчі.

Вімблдон-2024. Паоліні обіграла Векич у півфіналіСьома ракетка світу Жасмін Паоліні з Італії здолала хорватку Донну Векіч, яка посідає 37-е місце рейтингу WTA, з рахунком  - 2:6, 6:4, 7:6 (10:8).

Тенісистки провели на корті 2 години 51 хвилину. Паоліні зробила три брейки, виконала п’ять ейсів і припустилась трьох подвійних помилок. На рахунку Векич чотири брейки, сім ейсів і стільки ж подвійних помилок. Італійка зміцнила перевагу у очному протистоянні з Векич – 3:1.

Паоліні, яка у вирішальному сеті двічі поступалася з брейком (1/3 і 3/4), вийшла у фінал турніру «Великого шолома» вдруге поспіль і загалом за кар'єру. Місяць тому вона зіграла у вирішальному матчі на «Ролан Гаррос», у якому поступилася Ізі Свьонтек.

Наступна суперниця Жасмін Паоліні визначидиться у протистоянні Барбора Крейчикова (Чехія, 31) - Олена Рибакіна (Казахстан, 4).

Теніс. Grand Slam. Wimbledon. Лондон (Велика Британія). Трава (відкриті корти). Призовий фонд £20,342,000. Одиночний разряд. 128 учасниць.

1/2 фіналу
Жасмін Паоліні (Італія, 7) - Донна Векич (Хорватія) - 2:6, 6:4, 7:6(8)

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне