Вімблдон-2024. Крейчикова обіграла Остапенко у чвертьфіналі

Вімблдон-2024. Крейчикова обіграла Остапенко у чвертьфіналіУ Лондоні (Велика Британія) на третьому у сезоні турнірі Великого шолома – Вімблдоні на кортах Всеанглійського клубу лаун-тенісу й крокету у жінок в одиночному розряді проходять чвертьфінальні матчі.

Олена Остапенко ( №14 WTA) з Латвії поступилась у двох сетах чешці Барборі Крейчиковій ( №32 WTA) . Матч тривав 1 годину 40 хвилин і завершився на користь чешки  з рахунком 6:4, 7:6(4).

Остапенко виграла два гейми на подачі суперниці і програла три гейми на своїй. Олена виконала чотири ейси і п’ять разів помилилась при подачі, а Барбора п’ять разів подала навиліт і припустилась трьох подвійних помилок. Зазначимо, що чешка відігралася з рахунку 4:1 на користь суперниці в другому сеті. Крейчикова зрівняла рахунок в особистих протистояннях з Остапенко 3:3.

У півфіналі британського «мейджору» суперницею Крейчикової буде четверта ракетка світу Олена Рибакіна з Кахахстану, яка перемогла українку Еліну Світоліну.

Для Крейчикової це буде другий півфінал на турнірах Grand Slam у кар'єрі: 2021 року вона виграла титул на Ролан Гаррос.

Нагадаємо, першою півфінальною парою стали італійка Жасмін Паоліні та Донна Векич з Хорватії.

Теніс. Grand Slam. Wimbledon. Лондон (Велика Британія). Трава (відкриті корти). Призовий фонд £20,342,000. Одиночний разряд. 128 учасниць.

1/4 фіналу
Барбора Крейчикова (Чехія, 31) – Олена Остапенко (Латвія, 13) – 6:4, 4:6(4)

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне