Вімблдон-2024. Калініна і Ястремська програли у стартовому матчі парного розряду

Вімблдон-2024. Калініна і Ястремська програли у стартовому матчі парного розрядуУ Лондоні (Велика Британія) на третьому у сезоні турнірі Великого шолома – Вімблдоні на кортах Всеанглійського клубу лаун-тенісу й крокету у жінок в парному розряді проходять матчі першого кола.

Українська пара у складі Ангеліни Калініної та Даяни Ястремської зазнали поразки від посіяних під 11-м номером американок Коко Гауфф і Джессіки Пегули. Матч тривав 2 години 33 хвилини і завершився на користь американок з рахунком 7:5, 6:7(7), 7:5.

Калініна і Ястремська виграли п’ять геймів на прийомі і програли сім на своїй подачі. Українки чотири рази подали навиліт і один раз помилились при подачі. На рахунку суперниць два ейси та вісім подвійних помилок.

Таким чином, Калініна завершила свій виступ на Вімблдоні, а Ястремська продовжить участь в одиночному розряді (зіграє у третьому колі) та турнірі у міксті разом із австралійцем Максом Перселлом.

Теніс. Grand Slam. Wimbledon. Лондон (Велика Британія). Трава (відкриті корти). Призовий фонд £20,342,000. Одиночний разряд. 64 учасниці.

Перше коло
Коко Гауфф/Джессіка Пегула (США, 11) 5:7, 7:6(7), 5:7 - Ангеліна Калініна/Даяна Ястремська (Україна) – 7:5, 6:7(7), 7:5


 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне