Вімблдон-2024. Даяна Ястремська вийшла до третього кола

Вімблдон-2024. Даяна Ястремська вийшла до третього колаВ Лондоні (Велика Британія) на третьому у сезоні турнірі Великого шолома – Вімблдоні на кортах Всеанглійського клубу лаун-тенісу й крокету у жінок в одиночному розряді проходять матчі другого кола.

Українстка тенісистка Даяна Ястремська (№27 WTA) обіграла представницю Франції Варвару Грачову (№70 WTA) з рахунком 3:6, 6:4, 7:6(5).
Матч тривав дві з половиною години. За цей час суперниці зробили по шість брейків. Даянга виконала шість ейсів та чотири рази помилилась при подачі, а Грачова чотири рази подала навиліт і припустилась сімох подвійних помилок.

Зазначимо, що після закінчення зустрічі Даяна відмовилася тиснути руку суперниці, як це було і на турнірі в Мельбурні. Грачова влітку минулого року змінила російське громадянство на французьке.

У третьому колі Ястремська зіграє проти хорватки Донни Векич (№37 WTA). Наразі в особистому протистоянні тенісисток рахунок рівний – 3:3.

Зазначимо, що українка Юлія Стародубцева (№153 WTA)  у матчі другого кола поступилась  Лулу Сунь (№123 WTA) з Нової Зеландії - 4:6, 6:3, 6:2. Обидві тенісистки пробилися до основної сітки турніру через кваліфікацію.

Теніс. Grand Slam. Wimbledon. Лондон (Велика Британія). Трава (відкриті корти). Призовий фонд £20,342,000. Одиночний разряд. 128 учасниць.

Друге коло
Даяна Ястремська (Україна, 28) – Варвара Грачова (Франція) – 3:6, 6:4, 7:6(5)
Донна Векич (Хорватія) – Еріка Андрєєва (-, LL) – 6:2, 6:3

Лулу Сунь (Нова Зеландія, Q) - Юлія Стародубцева (Україна, Q) – 4:6, 6:3, 6:2

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне