Новак Джокович переніс термінову операцію

Новак Джокович переніс термінову операціюФранцузьке видання L'ÉQUIPE повідомило, що Новак Джокович переніс операцію з відновлення пошкодженого медіального меніска правого коліна в одній із паризьких клінік.

Якщо операція пройде успішно, то серб повинен буде встати на ноги найближчими годинами і зможе знову спиратися на праву ногу. Однак очікується, що йому знадобиться щонайменше три тижні на відновлення, що, найімовірніше, змусить його пропустити Вімблдон, який пройде з 1 по 14 липня.

Його участь в Олімпійських іграх (27 липня-4 серпня) залежатиме від реакції суглоба на перенесену операцію, проте лікарі оцінюють шанси, як досить високі. Ймовірно цим, пояснюється його швидке рішення зробити цю операцію, оскільки Джокович вмотивований виступити на Олімпіаді і поборотися за золоту медаль, яку він поки що так і не зміг завоювати.

Нагадаємо, що сербський тенісист зазнав травми під час матчу четвертого кола Ролан Гарросу проти аргентинця Франсіско Серундоло. Поєдинок Джокович виграв у п'яти сетах, але наступного дня прийняв рішення відмовитися від продовження виступу на Відкритому чемпіонаті Франції.



 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне