Ролан Гаррос-2024. Надія Кіченок і Мію Като програли у чвертьфіналі парного турніру

Ролан Гаррос-2024. Надія Кіченок і Мію Като програли у чвертьфінаоі парного турніруУ Парижі (Франція) на другому у сезоні турнірі Великого шолома - Відкритому чемпіонаті Франції по тенісу у жінок в парному розряді проходили чвертьфінальні матчі.

Українка Надія Кіченок зі своєю напарницею з Японії Мію Като, які посіяні під 16-м номером, зазнали розгромної поразки від п’ятих сіяних - американки Коко Гауфф та чешки Катержини Синякової з рахунком 0:6, 2:6.

Матч тривав лише 48 хвилин. Кіченок і Като не змогли реалізувати жодного брейк-пойнту з трьох, а суперниці реалізували п’ять з п’яти. Надія і Мію навиліт не подавали та припустились однієї подвійної помилки. На рахунку Гауфф і Синякової один ейс та три подвійні помилки.

Кіченок та Като провели перший спільний чвертьфінал на турнірі Grand Slam. Для українки це був дебют на цій стадії змагань такого рівня.

У півфіналі Коко Гауфф та Катержина Синякова зіграють проти восьмих сіяних американок Керолайн Доулхайд та Дезіре Кравчик.

Нагадємо, українка Марта Костюк та її напарниця Олена-Габріела Русе з Румунії стали півфіналістками після того, як їх суперниці Мірра Андрєєва та Віра Звонарьова знялися з турніру до початку матчу.

Теніс. Grand Slam. Roland Garros. Париж (Франція). Грунт (відкриті корти). Призовий фонд € 22,112,000. Парний розряд. 64 учасниці

1/4 фіналу
Коко Гауфф/Катержина Синякова (США/Чехія, 5) - Надія Кіченок/Мію Като (Україна/Японія, 16) – 6:0, 6:2

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне