Ролан Гаррос-2024. Сіннер обіграв Димитрова у чвертьфіналі, Алькарас переміг Циципаса

Ролан Гаррос-2024. Сіннер обіграв Димитрова у чвертьфіналі,  Алькарас переміг ЦиципасаУ Парижі (Франція) на другому у сезоні турнірі Великого шолома - Відкритому чемпіонаті Франції по тенісу у чоловіків в одиночному розряді проходять чвертьфінальні матчі.

Друга ракетка світу 22-річний італієць Яннік Сіннер у трьох сетах обіграв 33-річного болгарина Григора Димитрова (№10 ATP) з рахунком 6:2, 6:4, 7:6(3).

Тенісисти провели на корті 2 години 29 хвилин. Сіннер реалізував чотири брейк-пойнти з дев’яти, Димитров – один з двух. Яннік вісім разів подав навиліт і уникнув подвійних помилок, а Григор виконав п’ять ейсів та стільки ж разів помилився при подачі. В їх особистому протистоянні італієць поперду 4-1.

Ролан Гаррос-2024. Сіннер обіграв Димитрова у чвертьфіналі,  Алькарас переміг ЦиципасаУ півфіналі «мейджора» Сіннер зіграє проти третьої ракетки світу Карлоса Алькараса з Іспанії, котрий за 2 години 15 хвилин переміг представника Греції Стефаноса Циципаса (№9 ATP) – 6:3, 7:6(3), 6:4.

Алькарас зробив чотири брейки та три ейси і припустився однієї подвійної помилки. На рахунку Циципаса один брейк, два ейси та чотири подвійні помилки. Алькарас і Циципас грали між собою вшосте і вшосте переміг іспанець.

Алькарас другий рік поспіль зіграє у півфіналі на Ролан Гаррос. Минулого сезону на цій стадії він програв сербу Новаку Джоковичу.

Наразі в протистоянні півфіналістів турніру Сіннера і Алькараса попереду іспанець 5-4.

Теніс. Grand Slam. Roland Garros. Париж (Франція). Грунт (відкриті корти). Призовий фонд €22,112,000. Одиночний разряд. 128 учасників.
1/4 фіналу
Яннік Сіннер (Італія, 2) - Григор Димитров (Болгарія, 10) – 6:2, 6:4, 7:6(3)
Карлос Алькарас (Іспанія, 3) – Стефанос Циципас (Греція, 9) – 6:3, 7:6(3), 6:4

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне