Ролан Гаррос-2024. Костюк і Русе обіграли дев’ятих сіяних і зіграють у чвертьфіналі

Ролан Гаррос-2024. Костюк і Русе обіграли дев’ятих сіяних і зіграють у чвертьфіналіУ Парижі (Франція) на другому у сезоні турнірі Великого шолома - Відкритому чемпіонаті Франції по тенісу у жінок в парному розряді проходять матчі третього кола.

Українка Марта Костюк та її напарниця Олена-Габріела Русе з Румунії обіграли дев’ятих сіяних канадку Лейлу Фернандес та австралійку Ерін Рутліфф з рахунком 6:1, 6:4.

Поєдинок тривав 1 годину 23 хвилини. Костюк і Русе виграли п’ять геймів на прийомі і програли один на своїй подачі. На рахунку переможниць один ейс та дві подвійні помилки, а їх суперниці навиліт не подали жодного разу і тричі помилились при подачі.

Марта і Олена-Габріела вдруге зіграють у чвертьфіналі Ролан Гаррос. Два роки тому вони також змогли дійти до 1/4 фіналу.

За вихід у півфінал змагань Костюк і Русе зіграють проти пари Мірра Андрєєва/Віра Звонарьова, які виступають з нейтральним статусом.

Теніс. Grand Slam. Roland Garros. Париж (Франція). Грунт (відкриті корти). Призовий фонд € 22,112,000. Парний розряд. 64 учасниці

Третє коло
Марта Костюк/Олена-Габріела Русе (Україна/Румунія) – Лейла Фернандес/Ерін Рутліфф (Канада/Австралія, 9) – 6:1, 6:4

Мірра Андрєєва/Віра Звонарьова (-) - Ульрікке Ейкері/ Інгрід Ніл (Норвегія/Естонія, 13) – 6:3, 6:2

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне