Ролан Гаррос-2024. Надія Кіченок і Мію Като пройшли до чвертьфіналу парного турніру

Ролан Гаррос-2024. Надія Кіченок і Мію Като  пройшли до чвертьфіналу парного турніруУ Парижі (Франція) на другому у сезоні турнірі Великого шолома - Відкритому чемпіонаті Франції по тенісу у жінок в парному розряді проходять матчі третього кола.

Українка Надія Кіченок зі своєю напарницею з Японії Мію Като, які посіяні під 16-м номером, нанесли поразку другому сіяному дуету Ніколь Мелікар-Мартінес/Еллен Перес (США/Австралія) з рахунком 6:3, 6:2.

Матч тривав 1 годину 33 хвилини. Кіченок і Като реалізували п’ять брейк-пойнтів з дев’ятьох, суперниці – два з 15-ти. Переможниці навиліт не подавали і припустились однієї подвійної помилки, а їх суперниці виконали один ейс та чотири рази помилилися при подачі.

Для Надії це буде дебютний чвертьфінал у парному розряді на турнірі Grand Slam, а Като проведе другий чвертьфінал на змаганнях такого рівня.

Суперницями Кіченок і Като за місце у півфіналі будуть п’яті сіяні американка Коко Гауфф та чешка Катержина Синякова, які були сильніші за пару Ена Шібахара/Ван Сіньюй (Японія/Китай, 10) – 6:4, 6:4.

Теніс. Grand Slam. Roland Garros. Париж (Франція). Грунт (відкриті корти). Призовий фонд € 22,112,000. Парний розряд. 64 учасниці

Третє коло
Надія Кіченок/Мію Като (Україна/Японія, 16) - Ніколь Мелікар-Мартінес/Еллен Перес (США/Австралія, 2) - 6:3, 6:2

Коко Гауфф/Катержина Синякова (США/Чехія, 5) - Ена Шібахара/Ван Сіньюй (Японія/Китай, 10) – 6:4, 6:4

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне