Ролан Гаррос-2024. Світоліна поступилася Рибакіній місцем у чвертьфіналі

Ролан Гаррос-2024. Світоліна поступилая Рибакіній місцем у чвертьфіналіУ Парижі (Франція) на другому у сезоні турнірі Великого шолома - Відкритому чемпіонаті Франції по тенісу у жінок в одиночному розряді проходять матчі четвертого кола.

29-річна українка Еліна Світоліна (№19 WTA) поступилася у двох сетах четвертій ракетці світу 24-річній Олені Рибакіній з Казахстану з рахунком 4:6, 3:6.

Тенісистки провели на корті 1 годину дев’ять хвилин. Світоліна виграла дві подачі суперниці і не втримала п’ять своїх. Обидві виконали по п’ять ейсів, при цьому Еліна припустилася трьох подвійних помилок, а Олена – однієї. В особистому протистоянні тенісисток рахунок став рівним - 2:2.

Світоліна вшосте зіграла в четвертому колі Відкритого чемпіонату Франції. Минулого року Еліна дійшла до 1/4 фіналу, де програла Аріні Соболенко. 

Таким чином Світоліна не змогла захистити свої рейтингові очки і за підсумками цьогорічного турніру покине топ-20.

У чвертьфіналі Рибакіна зіграє з італійкою Ясміне Паоліні (№15 WTA), яка була сильніша за «нейтральну» Еліну Аванесян (№15 WTA) – 4:6, 6:0, 6:1.

Теніс. Grand Slam. Roland Garros. Париж (Франція). Грунт (відкриті корти). Призовий фонд € 22,112,000. Одиночний разряд. 128 учасниць.

Четверте коло
Олена Рибакіна (Казахстан, 4) – Еліна Світоліна (Україна, 15) – 6:4, 6:3
Ясміне Паоліні (Італія, 12) - Еліна Аванесян (-) – 4:6, 6:0, 6:1

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне