Ролан Гаррос-2024. Свьонтек обіграла Осаку, Гауфф, Жабер і Кенін також вийшли до третього кола

Ролан Гаррос-2024. Свьонтек обіграла Осаку, Гауфф, Жабер і Кенін також вийшли до третього колаУ Парижі (Франція) на другому у сезоні турнірі Великого шолома - Відкритому чемпіонаті Франції по тенісу у жінок в одиночному розряді проходять матчі другого кола.

Чинна чемпіонка турніру, перша ракетка світу полька Іга Свьонтек здобула вольову перемогу над японкою Наомі Осакою, яка наразі займає у світовому рейтингу 134-ту позицию, з рахунком 7:6(1), 1:6, 7:5.

Матч тривав майже 3 години. Свьонтеr виграла три гейми на подачі Осаки і програла п’ять на своїй. Полька жодного разу не подала навиліт і тричі помилился при подачі. На рахункі Наомі вісім ейсів та чотири подвійні помилки. Зазначимо, що у вирішальному сеті Іга поступалася з рахунком 2:5 і відіграла матчбол на подачі японки  у дев'ятому геймі. Завдяки цій перемозі Свьонтек вийшла вперед у рахунку особистих протистоянь з Осакою 2-1.

Наступна суперниця Іги Свьонтек визначиться у матчі Марі Боузкова (Чехія) - Яна Фетт (Хорватія, LL).

Теніс. Grand Slam. Roland Garros. Париж (Франція). Грунт (відкриті корти). Призовий фонд € 22,112,000. Одиночний разряд. 128 учасниць.

Друге коло
Іга Свьонтек (Польща, 1) - Наомі Осака (Японія, SR) - 7:6(1), 1:6, 7:5
Коко Гауфф (США, 3) - Тамара Зіданшек (Словенія, Q) - 6:3, 6:4
Софія Кенін (США) - Каролін Гарсія (Франція, 21) - 6:3, 6:3
Онс Жабер (Туніс, 8) - Каміла Осоріо (Колумбія) - 6:3, 1:6, 6:3

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне