Рафаель Надаль: Якщо це останній раз, коли я граю на Ролан Гаррос, то я в мирі з собою

Рафаель Надаль: Якщо це останній раз, коли я граю на Ролан Гаррос, то я в мирі з собоюІспанський тенісист Рафаель Надаль у матчі першого кола на Відкритому чемпіонаті Франції по тенісу поступився представнику Німеччини Олександру Зверєву. Матч тривав понад 3 години і завершився на користь німця з рахунком 6:3, 7:6(5), 6:3


Ролан Гарос-2024. Зверєв переміг Надаля: огляд матчу першого кола (Відео) 


Надаль поділився своїми відчуттями після матчу.

«Нічого поганого я не відчув. Я показав, перш за все, самому собі, що я був готовий до більшого, ніж те, що я в підсумку зробив, тобто, програв у першому раунді. Але ж так буває, чи не так? Коли ти не сіяний, ти граєш проти гравця, який перебуває у чудовій формі і є одним із найкращих у світі. Як я вже говорив раніше, це був позитивний тиждень для мене в плані тренувань з точки зору всього. Тобто і фізичних показників теж. Без сумніву, я почувався набагато краще, ніж раніше. Я не відчував якихось обмежень.

Сьогодні в матчі так само. Я відчував, що можу рухатися набагато краще, ніж на попередніх турнірах. Але переді мною був дуже сильний суперник. І він грав добре, я думаю. Незважаючи на це, у мене були шанси, я подавав на другу партію, у мене були брейк-поінти, брейк у третьому сеті, далі теж були шанси... Я маю на увазі, що я не відставав настільки сильно. Це мої відчуття. Це, мабуть, моя правда. Напевно, сьогодні мені потрібно було, щоб він провів не найкращий матч.

Думаю, я зіграв на хорошому рівні в усіх відношеннях, порівняно з тим, як я грав за кілька тижнів до цього. Тож я цим задоволений. Звичайно, я розчарований, що програв, але з точки зору самопочуття, я щасливий, що закінчив виступ здоровим. У мене була важка битва. І я був готовий до трохи більшого. Так що це все. Це треба прийняти.

Якщо це востаннє, коли я граю тут, то я в мирі з собою (посміхається). Я робив усе, щоб бути готовим до цього турніру протягом останніх 20 років. І сьогодні, як і останні два роки, я працював і долав, напевно, найважчий період у своїй тенісній кар'єрі, маючи мрію повернутися сюди. Принаймні, я мріяв. Я програв, але це частина тенісу».

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне