Зверєв: Коли дізнався, що граю в першому колі проти Надаля, подумав, що це жарт

Зверєв: Коли дізнався, що граю в першому колі проти Надаля, подумав, що це жартОлександр Зверєв прокоментував свій матч першого кола Ролан Гарросу, в якому він зіграє проти іспанця Рафаеля Надаля - 14-разового чемпіона цього «мейджора».

«Я був на корті Шатріє на тренуванні з Рубльовим, а після закінчення тренування мій брат сказав мені, що в першому колі я граю з Рафаелем Надалем. Я спочатку подумав, що він жартує (усміхається). Маємо, що має. Уже як маємо.

Я думаю, що ми обидва, якби в нас був вибір, ми б вибрали по-іншому, напевно. Я можу вам гарантувати, що Новак не хотів грати з Рафою в першому колі, Алькарас не хотів грати, Яннік не хотів грати з ним. Я не хочу грати з ним у першому раунді, але що є, те є.
Він був травмований. Він не грав багато. Його рейтинг такий, який є. Звичайно, це не ідеально, але водночас, ви нічого не можете вдіяти. Усі зараз в очікуванні важкої битви і важкого першого раунду. Я думаю, що і він, і я з нетерпінням чекаємо цього. Це важкий жереб, але це важкий жереб для нас обох.

Я збираюся налаштуватися на гру проти Рафи в топовій формі. Це те, чого я від нього очікую. Я очікую, що він буде у своїй найкращій формі. Я очікую, що він покаже на цьому корті найкращий теніс, який він показував довгий час. Так я і налаштовуюся на цей матч».

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне