Ролан Гаррос-2024. – Костюк більш ніж за 3 години вийшла у друге коло, Цуренко через травму вибула достроково

Ролан Гаррос-2024. – Костюк більш ніж за 3 години вийшла у друге коло, Цуренко через травму вибула достроковоУ Парижі (Франція) на другому у сезоні турнірі Великого шолома - Відкритом чемпіонаті Франції по тенісу проходять матчі першого кола.

21-річна українська тенісистка Марта Костюк (№20 WTA) здобула важку перемогу над кваліфаєркою із Бразилії, 29-річною Лаурою Пігоссі (№119 WTA) з рахунком 7:5, 6:7(4), 6:4.

Тенісистки грали 3 години 16 хвилин. За цей час Костюк узяла вісім подач суперниці і не втримала шість своїх. Марта виконала п’ять ейсів і припустилася одинадцятьох подвійних помилок, а бразилійка жодного разу не подала навиліт та чотири рази помилилася при подачі.

Наступною суперницею Костюк буде хорватка Донна Векич (№40 WTA), яка вийшла до другого кола на відмові українки Лесі Цуренко (№45 WTA). За рахунку 5:6 (15-30) на своїй подачі, Цуренко відчула біль у попереку і не змогла продовжити поєдинок. Після консультації з лікарем Леся прийняла рішення достроково завершити зустріч.

Раніше Костюк і Векич не зустрічалися.

 Теніс. Grand Slam. Roland Garros. Париж (Франція). Грунт (відкриті корти). Призовий фонд € 22,112,000. Одиночний разряд. 128 учасниць.

Перше коло
Марта Костюк (Україна, 18) - Лаура Пігоссі (Бразилія, Q) - 7:5, 6:7(4), 6:4
Донна Векич (Хорватія) – Леся Цуренко (Україна) – 6:5 відмова

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне