Париж-2024. Поліна Бугрова не вийшла у плей-оф з бадмінтону

Париж-2024. Поліна Бугрова не вийшла у плей-оф  з бадмінтонуУ Парижі (Франція) на XXXIII Літніх Олімпійських іграх у змаганнях з бадмінтону серед жінок проходять матчі групового етапу.

20-річна українська бадмінтоністка Поліна Бугрова у матчі другого туру на груповому перемогла Терезу Швабікову з Чехії з рахунком 2:1.
Спортсменки провели два дзеркальні сети, у яких був зафіксований рахунок 21:19, тому довелося грати третій сет, щоб обрати переможця. У вирішальній партії, Поліна на 3 очки випередила свою суперницю (21:18) та здобула перемогу в матчі.

У першому турі Бугрова поступилась з рахунком 0:2 представниці Індонезії Григоріх Тунджунг - сьомій у світовому рейтингу.

Поліна стала другою у своїй групі, а у плей-оф турніру виходить лише гравчиня, яка зайняла перше місце у групі.

Бугрова поділилася емоціями щодо виграшу у Швабікової.

«Задоволена перемогою, але якість гри була не дуже у певні моменти. Але я дуже задоволена закінчити [виступи на Олімпіаді] перемогою. Дуже радію, що змогла здобути цю перемогу і довести, що я сильніша.

Дуже емоційна була гра. Ми часто граємо одна проти одної, я завжди виходжу вперед, але не знаю, як довести це до кінця партії. Так буває, це досвід, ще тільки вийшла з юніорок.

Вона — досвідченіша гравчиня, розуміє, як контролювати цю ситуацію. Але я дуже рада, що змогла закінчити матч на свою користь», — сказала Бугрова.

 
За матеріалами: Суспільне Спорт
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне