Вікторія Ус: Ще два місяці тому у мене були сумніви, чи я зможу гребти

Вікторія Ус: Ще два місяці тому у мене були сумніви, чи я зможу гребти

Фото: НОК України

Свої виступи на Олімпійських іграх в Парижі-2024 завершила єдина представниця України у веслувальному слаломі Вікторія Ус.

В останній з трьох дисциплін — каяк-кросі спортсменка зупинилася на стадії чвертьфіналу, посівши у своєму заїзді третє місце. Після фінішу учасницятрьох Олімпіад підсумувала свій виступ у столиці Франції.

«Три дисципліни і 10 змагальних днів — звісно це дуже важко, — зізналася Вікторія Ус у коментарі для пресслужби НОК України. — Стан, як графік кардіограми, сил то більше, то менше. Сьогодні сили були, сама гонка вийшла непогана, але в кінці трішки не склалося. Можливо, не вистачило тактики, але кінець траси і втома накопичилась, просто не змогла зреагувати. Можна було боротися за проходження в півфінал. Це така дисципліна непередбачувана, треба і сильним бути, і відчувати воду і ще зважати на суперників».

Вікторія також зазначила, що ця Олімпіада вийшла для неї не такою, як хотілося.


«Травма дуже сильно завадила підготовці. І довелося вибиратися з ями. Ще зо два місяці тому у мене були сумніви, чи я зможу гребти. На каналі взагалі не могла тренуватися, було боляче. І я сама пишаюся собою, що все ж змогла приїхати сюди і показати гідний результат».

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне