Парвіз Насібов: Зроблю все, щоб у Лос-Анджелесі обміняти два «срібла» на одне «золото»

Парвіз Насібов: Зроблю все, щоб у Лос-Анджелесі обміняти два «срібла» на одне «золото»Український борець греко-римського стиля у ваговій категоріх до 67 кг Парвіз Насібов став срібним призером Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

Українець стартував на турнірі з трьох перемог поспіль, зокрема здолав у півфіналі чинного лідера світового рейтингу азербайджанця Хасрата Джарафова. У фіналі Парвіз поступився іранцеві Саїду Есмаелі Лейвесі (5:6).

Насібов в ексклюзивному коментарі для Суспільне Спорт присвятив «срібло» українським воїнам та вже налаштовується на Ігри-2028 у Лос-Анджелесі.

«Передусім хочу сказати, що це завдяки нашим воїнам, які боронять країну. Я хотів би привітати їх словами вдячності. Якби не вони, то ані мене, ані цієї медалі не було б".

Звісно, є розчарування, бо я їхав сюди за золотою медаллю. У мене була мрія — вона і залишається. Попереду чотири роки, зроблю все можливе, щоб приїхати у Лос-Анджелес та обміняти два «срібла» на одне «золото».

Країні великий привіт. Ділю медаль з моїм сином, з Україною, усіма друзями та братами. А для мене зараз кожна людина, кожен військовий — це мої друг та брат. Ділюся з вами цією медаллю. Слава Україні, Україна — вперед».

Зазначимо, що для Насібова це друге олімпійське «срібло» в кар'єрі, перше він здобув у Токіо-2020.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне