Гвоздик: Хижняк – безумовний фаворит у бою з Оралбаєм

Гвоздик: Хижняк – безумовний фаворит у бою з ОралбаємКолишній чемпіон світу у напівважкій вазі за версією WBC, бронзовий призер Олімпіади 2012 Олександр Гвоздик поділилися очікуваннями від виступу Олександра Хижняка (до 80 кг) у фіналі Олімпіади 2024 у Парижі проти Нурбека Оралбая з Казахстану.

– Як загалом оціните виступи Хижняка на Олімпіаді, зважаючи на те, що в нього була травма і він не боксував майже рік?
- Я особливих змін не побачив. Як то кажуть: навіщо ремонтувати те, що не зламано. Можна подивитися один раунд з будь-якого поєдинку Хижняка і ти побачив всі його бої, це в жодному разі не критика. Сашко виграє всі поєдинки, б’є всіх, то навіщо йому щось змінювати?

– Чого очікуєте від фінального бою проти казаха Нурбека Оралбая, хто фаворит та ваш прогноз на бій?
– Хижняк – безумовний фаворит, як і кожного поєдинку на Олімпіаді. Буде важкий бій, бо це фінал, але знову переможе Сашко. І якщо він виступить на ще одній Олімпіаді та чемпіонаті світу, то я заздалегідь дам вам прогноз – Хижняк знову всіх переможе.

– Чи не зіграє злий жарт з Хижняком недооцінка суперника, як це було у фіналі минулої Олімпіади в Токіо, коли Олександр вів у рахунку, але програв нокаутом бразильцю Еберту Консейсау?
– А де ви побачили недооцінку суперника? Сашко пресингував, молотив бразильця, викладався на повну. Але це бокс, таке трапляється. Чому він не засушив бій, коли впевнено вів за очками, а продовжував йти вперед? Хижняк ніколи не сушив бої, бо не вміє цього робити. Сашко всі свої поєдинки проводить у високому темпі першим номером.

Нагадаемо, бій Олександр Хижняк – Нурбек Оралбай відбудеться сьогодні, 7 серпня. Початок о 23:50 за київським часом.

 
За матеріалами: Sport-express.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне