Париж-2024. Результати українців у 11-й змагальний день, 6 серпня

Париж-2024. Результати українців у 11-й змагальний день, 6 серпня

Фото: НОК України

У одинадцятий день ХХХІІІ Олімпійських ігор у Парижі представники національної збірної України змагалися у 4 видах спорту та медалей не вибороли.

XXXIII  Літні Олімпійські ігри-2024. Париж, Франція.

Результати українців за 6 серпня

Веслування на байдарках і каное
1. Людмила Лузан та Анастасія Рибачок показали другий результат у своєму попередньому заїзді в каное-двійці на 500 м і напряму вийшли до 1/2 фіналу.

2. Екіпаж байдарки-четвірки на 500 м у складі Олега Кухарика, Дмитра Даниленка, Ігоря Трунова та Івана Семикіна провів два заїзди. Фінішувавши четвертими у попередньому раунді, українці не змогли напряму вийти до півфіналу, але зробили це завдяки п’ятій позиції в 1/4 фіналу.

3. Олег Кухарик та Ігор Трунов у байдарці-двійці на 500 м, ані з першої спроби через попередній раунд (третє місце в заїзді), ані з другої – через чвертьфінал (шосте місце в заїзді) не змогли кваліфікуватися у півфінал Олімпіади-2024.

Скелелазіння
1. Євгенія Казбекова на 14-му місці з результатом у 39.5 очок закінчила першу частину півфіналу — болдеринг. Друга частина (трудність) відбудеться у четвер, 8 серпня.

2. Ярослав Ткач з сьомим результатом пройшов у плей-оф, де подолав трасу за 5.17 секунди і поступився з різницею 0,01 французу Басса Мавему. Для виходу до чвертьфіналу за найкращим часом серед тих, хто програв у своїй парі, цього теж виявилося замало.

Боротьба 
Оксана Лівач (до 50 кг) здолала у стартовій сутичці Актенге Кеунімжаєву з Узбекистану (10:0), але поступилася в 1/4 майбутній фіналістці Вінеш Фогат з Індії (5:7), а отже, у середу, 7 серпня, продовжить боротьбу у втішній сітці.

Легка атлетика
1. Артур Фельфнер показав 15-й результат у кваліфікації метання списа (81.84) і не зміг відібратися у фінал.

2. Анна Рижикова показала сьомий час у півфіналі 400 м з барʼєрами (55.65 сек) і завершила виступи на Олімпіаді-2024.

У медальному заліку, з сімома нагородами, Україна посідає 18 позицію.


 
За матеріалами: НОК України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне