Оксана Лівач: Тепер я маю готуватися до наступних поєдинків

Українська борчиня Оксана Лівач прокоментувала поразку у чвертьфіналі Олімпійських ігор-2024 у Парижі.

«Зрозуміла, що це мій великий шанс. Бо я налаштовувалася на чинну олімпійську чемпіонку [Юї Сусакі], і представниця Індії її вибила.
Налаштовувалася на кожну позицію, кожен бал. Це непередбачувані змагання: лідери і виграють, і програють. Налаштовувалася просто боротися та виграти сутичку.

Наприкінці [проти Фогат] був щільний рахунок, зовсім трішки не вистачило. Може, десь були тактичні помилки, десь завчасно трішки закіпішувала, що треба відігравати. Але це вже сталося, і тепер я маю готуватися до наступних поєдинків.

Сподіваємося, якщо індійка вийде далі до фіналу, це буде шанс боротися за фінали. Треба проаналізувати свої помилки й готуватися далі.
Хочу подякувати всім вболівальникам, які вірять в нас, переживають, щоб ми виграли. Усе насправді можливо, ми хочемо якомога краще представляти нашу країну.

Для мене велика честь представляти Україну, наш прапор. Пишаюся, що я тут, можу змагатися за нашу країну, виборювати для неї перемогу.

Звичайно, хотілося б ще порадувати, я вже налаштовувалася на перемогу і підготовку до півфінальної зустрічі. Є як є, будемо готуватися, вдосконалюватися та працювати над собою», – сказала Лівач.




 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне