У Франції невідомі перерізали кабелі інтернету в дев’яти департаментах під час Олімпіади

У Франції було пошкоджено кілька оптоволоконних кабелів, що забезпечують звʼязок по всій Франції та роботу телекомунікаційних ліній під час Олімпіади-2024 у Парижі. Про це повідомляє Bloomberg.

За словами представника телекомунікаційного партнера Олімпіади, компанії Orange SA, зʼєднання, що обслуговують Париж, який приймає Олімпійські ігри, не постраждали.

Кабелі були перерізані в девʼяти департаментах. Для обслуговування клієнтів наразі використовуються альтернативні маршрути, тому перенаправлення трафіку може призвести до зниження швидкості.

Інші оператори, в тому числі Iliad SAʼs Free і Netalis, також заявили про те, що зазнали впливу на власні мережі. Головний виконавчий директор Netalis Ніколя Гійом повідомив, що телекомунікаційна компанія перенесла трафік на резервні мережі.  

Представник паризької прокуратури заявив, що вони аналізують ситуацію з регіональними колегами та готові очолити розслідування.

Це вже другий випадок атаки на французьку інфраструктури за останні кілька днів. Раніше аварія на французьких залізничних лініях вплинула на рух поїздів напередодні церемонії відкриття Олімпіади. Влада заявила про скоординовані акти вандалізму, зокрема про підпали.

 
За матеріалами: Tribuna.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне