Олег Верняєв прокоментував падіння та виступ на паралельних брусах

Олег Верняєв прокоментував падіння та виступ на паралельних брусахУкраїнський гімнаст Олег Верняєв посів восьме місце у вправах на паралельних брусах на Олімпіаді-2024 у Парижі. Причиною такого результату стало падіння з брусів посеред виступу.

Олімпійські ігри-2024 для Верняєва стали третіми у кар'єрі. При чому на дебютних Іграх у Ріо-2016 саме у вправах на паралельних брусах український гімнаст здобув «золото».

В ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт Олег зізнався, що відчуває змішані емоції після виступу. Гімнаст наголосив, що виклався на повну, однак деталі вплинули на виступ.  

«Навіть не знаю, що сказати, вибачатися чи не вибачатися за свої змагання. Я готувався і, мабуть, викладався трішки більше, аніж міг собі уявити, на всі 105%. Але часу не вистачило, щоб підготуватися так, як би я хотів.

Фізично все витримав, сили були, але трішки не встиг повноцінно замазати [бруси]: раз-раз і дали сигнал, щоб починати працювати. І на місці, де я вдарився ногами, мене не тримало. Але це мої проблеми, я це з'їм і будемо далі думати, що робити».

Гімнаст також пояснив, чому не підвищував складність програми на брусах – він відзначив брак часу на підготовку.

«Це моя програма, ми не ризикнули йти на підвищену. Я її почав працювати лише після Євро, тоді взявся за все, окрім опорного стрибка. Намагалися всюди підняти складність, але півтора місяці мені не вистачило на це, на жаль. Довелося робити крок уперед, щоб потім відійти трохи назад і вже своє було впевненіше робити. Не знаю, що казати. Хотів би сказати, «до зустрічі у Лос-Анджелесі», але поки що не знаю, що буде далі. Будемо дивитися».

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне