Тренер України з дзюдо прокоментував виліт Білодід: Сутичка була досить рівною

Тренер України з дзюдо прокоментував виліт Білодід: Сутичка була досить рівною

Фото: European Judo Union

Сьогодні, 29 липня, у Парижі (Франція) на XXXIII Літніх Олімпійських іграх проходять змагання дзюдоїстів.

Українка Дар’я Білодід (до 57 кг) завершила виступи В 1/8 фіналу, поступившись представниці Японії Харуки Фунакубо.

Головний тренер збірної України з дзюдо Віталій Дуброва в прокоментував виступ  та  розповів про реакцію дзюдоїстки на поразку.

Віталій Дуброва: «Сутичка була досить рівною. Не можна сказати, що Даша була гіршою, але вже у додатковий час японка була активнішою. На мій погляд, третє "шидо" було завчасним, треба було дати боротися, бо перевага однієї з суперниць була більш вагомою. Але судді вирішили так, ми нічого не можемо зробити.

Перемогти можна було. На японку готувалися, і якщо дивилися, то японка не була краще. Перемогти кидком у Даші можливості не було. Можливо, Даші треба було активнішою бути, як у першій хвилині, але все ж функціонально, мабуть, той факт, що вона була травмованою та не змогла провести повноцінний збір загально-фізичної підготовки. Вона ще сиділа довго, не вставала швидко, і візуально, мабуть, це дало привід суддям покарати її. Але, на мій погляд, сутичка була рівною.

Як відреагувала Даша? Всі, мабуть бачили: розплакалася, розридалася. Нормальна реакція. Не треба забувати, що вона дівчина, дуже мріяла про цю олімпійську нагороду, «золото». Але це спорт, тут завжди хтось перемагає».


 
За матеріалами: Суспільне Спорт
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне