Белью про нищівну перемогу Дюбуа над Джошуа: Я в шоці

Белью про нищівну перемогу Дюбуа над Джошуа: Я в шоціКолишній чемпіон світу у важкій вазі (до 90,7 кг), який завершив кар'єру британець Тоні Белью, прокоментував поєдинок співвітчизників за титул IBF між Деніелем Дюбуа (22-2, 21 КО) і Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО), який став головною подією вечора боксу 21 вересня в Лондоні (Англія).

Белью не приховував, що його шокувала дострокова перемога Дюбуа в 5-му раунді, оскільки він був впевнений у перемозі Джошуа.

«Звичайно, я шокований, адже все пішло зовсім не так, як я припускав, — зазначив Тоні. - Один хлопець виходить і дає волю рукам, Джошуа починає і фехтує - з його боку це був неправильний підхід. Сподіваюся, він скаже, що хоче реваншу, тому що коли Джошуа дає волю рукам, він стає найруйнівнішим супертяжем у світі. Сьогодні цього не сталося. Дюбуа – чемпіон світу, я віддаю йому належне. Чи  думаю я, що Джошуа може повернутися? Я не думаю, я знаю, що він може».

Нагадаємо, Джошуа сенсаційно поступився Дюбуа нокаутом у п’ятому раунді, при цьому двічі побувавши в нокдауні – в першому та третьому раундах.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне