Уоррен оцінив ймовірність бою Ф'юрі-Дюбуа

Уоррен оцінив ймовірність бою Ф'юрі-ДюбуаПромоутер Френк Уоррен (Queensberry Promotions) не списав з рахунків британського супертяжа Деніеля Дюбуа (22-2, 21 КО) після дострокових поразок співвітчизнику Джо Джойсу та українцю Олександру Усику. І боєць віддячив бізнесменові за надану довіру.

На вихідних на легендарному Уемблі у Лондоні (Англія) Дюбуа нокаутував зоряного співвітчизника Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО), довівши свій статус елітного бійця дивізіону та захистивши титул чемпіона світу за версією IBF.

А ще в ростері Уоррена є британець Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО), який у грудні спробує відібрати у Усика решту трьох поясів хевівейту.

У Уоррена запитали, чи готовий він провести уніфікаційний бій між Дюбуа та Ф'юрі. Промоутера розказав Daily Record: «Скажу чесно, для мене це була б дуже така незручна ситуація. Мені довелося б спочатку перебороти самого себе. Але якби вони обоє захотіли б провести цей бій... І якби вони мали вигідну з погляду бізнесу пропозицію, тоді я б на це пішов. Але точно не став би підштовхувати до цього бою. Скажімо, якщо на столі є реальна пропозиція, яка влаштовує обох бійців, тоді останнє слово за ними».

Не секрет, що суперінвестор боксу Турки Аль аш-Шейх ставив на перемогу Джошуа, тому що йому дуже хотілося організувати поєдинок AJ з Ф'юрі.

Уоррен розповідає: «Та всі вони планували бій Ф'юрі vs Джошуа. Адже я попереджав, що цього не станеться. Говорив прямо як є. Я ж не дурень. Вже давно у цій справі. Реванш Дюбуа vs Джошуа? Думаю, що цей варіант можна розглядати. Пропозиція у силі».

Нагадаємо, у ніч проти 22 вересня у Лондоні (Англія) на Wembley Arena Дюбуа сенсаційно переміг Джошуа нокаутом у п’ятому раунді, при цьому двічі відправивши Ей Джея в нокдаун – в першому та третьому раундах.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне