Тренер Джошуа: Чи хотів я викинути рушник? Так, звичайно

Тренер Джошуа: Чи хотів я викинути рушник? Так, звичайно

Фото: BoxingScene  

Бен Дэвисон, тренер колишнього об'єднаного чемпіона суперважкої ваги Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО) прокоментівав поразку свого подопічного в бою с чемпіоном світу по версії IBF у надважкій вазі Даниелем Дюбуа (22-2, 21 КО).


Девісон зізнався, що був готовий зупинити поєдинок перед п'ятим раундом бою, але не зробив цього після розмови з «Ей Джеєм» під час перерви.


«Чи хотів я викинути рушник? Так, звичайно. Завжди думаєш про це, коли бій іде таким чином. Перед останнім раундом він повернувся в кут і сказав: «Ось заради таких моментів ми живемо. Тяжких моментів».


Він сказав, що збирається кинути кістки. Ентоні зробив це, він нашкодив Даніелю, але був безрозсудний у своїх діях.


Джошуа трохи спізнювався, але чесно кажучи, він був дуже добре готовий. Ми знали, що Даніель почне швидко. Ми, звичайно, зробимо аналіз і подивимося, що могли б зробити по-іншому. Виходитимемо з цього. Ентоні добре знав, що йому треба було робити. У діях Даніелея не було нічого, що нас би шокувало. Він зробив усе, що ми очікували. Тренувальний табір пройшов добре, тому доведеться повернутися і зробити роботу над помилками», - сказав тренер.


Нагадаємо, бій відбувся у ніч проти 22 вересня у Лондоні (Англія) на Wembley Arena. Джошуа сенсаційно поступився Дюбуа нокаутом у п’ятому раунді, при цьому двічі побувавши в нокдауні – в першому та третьому раундах.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне