Едді Хірн: Джошуа скористається пунктом про реванш із Дюбуа

Едді Хірн: Джошуа скористається пунктом про реванш із ДюбуаБританський промоутер Едді Хірн майже не сумнівається, що його підопічний, колишній об'єднаний чемпіон суперважкої ваги Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО) скористається правом на негайний реванш з Деніелом Дюбуа (22-2, 21 КО). після того, як програв йому нокаутом напередодні.

«Я думаю, Джошуа скористається цим пунктом про реванш, вважаю, це зрозуміло, — зазначив Хірн. — Йому знадобиться відпочинок і це небезпечний бій. Цей хлопець постійно стає впевненішим у собі. Він віритиме, що може потрясти Дюбуа. Він віритиме, що може перемогти його. Але зараз я віддаю належне Деніелу. Він заслуговує на всіляку похвалу за минулий бій. Це був чудовий виступ». 


Водночас, промоутер наголосив, що це не єдиний можливий варіант розвитку подій: «У нас ще один бій з Riyadh Season та Турки Аль аш-Шейхом, і Деніел Дюбуа є частиною цього плану. Але (суперником Джошуа) також може бути Тайсон Ф'юрі або інший супертяж. Я думаю, що 2025 рік так чи інакше буде цікавим для Ентоні, але він безперечно повернеться, і незалежно від того, чи це буде бій з Дюбуа, Ф'юрі або кимось іншим, ви добре розважитеся». 


МакГіган: Джошуа має завершити кар'єру!

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне