Хірн нарешті зізнався, чому не підписав Ф'юрі у 2018 році

Хірн нарешті зізнався, чому не підписав Ф'юрі у 2018 роціПромоутер Едді Хірн (Matchroom Boxing) в інтерв'ю GRM Daily розповів, чому все ж таки не підписав британського супертяжа Тайсона Фьюрі (34-1-1, 24 КО) у 2018 році.  

Раніше Хірн стверджував, що не був упевнений у тому, що Ф'юрі налаштований всерйоз. У 2018 році британець тільки відновив кар'єру після 2,5 років, проведених поза боксом, у нього були проблеми із зайвою вагою.  

Тепер Хірн розповів, чому насправді не міг підписати Ф'юрі: «Це було наче роздоріжжя. Хотілося нових пригод, але не хотілося ризикувати перевіреними стосунками. Хотілося заробити, але не хотілося, щоб ці гроші зруйнували щось таке, що роками будувалося. Я говорю про Ентоні Джошуа. Про той шлях, який ми пройшли разом. Я не хотів все це зруйнувати, підписавши Ф'юрі».  

Хірн пояснює: «Вся фішка наших стосунків із Джошуа у тому, що вони реальні. Вони побудовані на чесності, причому з обох боків. Ми ніколи не брехали одне одному. А тепер уявіть, що було б, якби я підписав Ф'юрі. Перша прес-конференція, і я називаю його найкращим суперваговиком у світі. І Джошуа дивиться на це великими очима. Він такий: "Що? Що?" Уявили картинку, так? Ну ось... Я знав, що підписання Ф'юрі все змінить».  

Хірн згадав той день, коли до нього підійшов Ф'юрі з метою поговорити про співпрацю: «Ми мали шоу в Монако. Ось туди він і з'явився. Він був дуже не у формі. Щонайменше 170 кг ваги. Весь спітнілий. Те, що в нього вийшов камбек, це вже неймовірно. Тоді я з ним поговорив і не повірив, що в нього вийде. А ще я подумав про те, що не можу вкласти в нього шматочок своєї душі та свого серця. Тим більше, що я завжди хотів побачити, як Джошуа перемагає Ф'юрі».

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне