Де Ла Хойя розкритикував МОК за участь трансгендерів у Олімпіаді

Де Ла Хойя розкритикував МОК за участь трансгендерів у ОлімпіадіБоксерський турнір ОІ-2024 у Парижі (Франція) виходить на фінішну пряму. І однією з найбільш «шумних» тем змагань на всьому їхньому протязі залишається участь у жіночому турнірі нібито трансгендерів Імані Хеліф з Алжиру та Лінь Ю Тінь із Тайваню.

Обидві без проблем вийшли у півфінальну стадію, ламаючи та громячи суперниць у ході змагань. Організатори зазнали хвилі критики за їх допуск до участі в турнірі, хоча доказів того, що Імані та Лінью змінили стать, так ні в кого не знайшлося.

Легендарний боксер Оскар Де Ла Хойя висловився про скандал щодо участі трансгендерів на Олімпійських іграх-2024 у жіночому боксі.

«Зазвичай я вибираю три гарячі теми для розмови у світі боксу, але я так схвильований однією конкретною проблемою, що сьогодні я зосереджуся тільки на ній.

Я олімпійський золотий медаліст. Я дуже пишаюся цим фактом. Це було величезне досягнення за всю мою кар'єру. Тому я маю запитати: що за х**ня відбувається в Парижі цього року, коли двоє біологічних чоловіків змагаються з біологічними жінками у боксі?  

МОК дозволяє цьому відбуватися, і вони кажуть, що це нормально, бо за паспортами вони жінки. Що? Ви жартуєте?! Немає жодних шансів, що ці бійці будуть рівними. Це неможливо, це страшно, це огидно, і це несправедливо.

Я втратив всю свою повагу до МОК. Це небезпечно, і хтось зрештою постраждає. Це справжнє божевілля. Я ненавиджу, що нам це доводиться обговорювати. Я подам петицію в МОК з проханням, щоб це не сталося в Лос-Анджелесі на ОІ-2028.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне