Париж-2024. Боксер Ловчинський поступився нокаутом на старті

Сьогодні, 29 липня, у Парижі (Франція) на XXXIII Літніх Олімпійських іграх український боксер Дмитро Ловчинський (понад 92 кг) вибув на старті турніру. Українець програв нокаутом представнику Австралії Теремоану Жуніору, який минулого року виграв «золото» Тихоокеанських ігор з боксу.

Ловчинський на другій хвилині вперше побував у нокдауні. На заключній хвилині першого раунду рефері вдруге взявся відраховувати нокдаун — українець зумів продовжити поєдинок.

Дмитру не врешті не вдалося завершити перший раунд. За 25 секунд до гонгу українець пропустив удар справа й опинився на канвасі — рефері зафіксував дострокову перемогу Теремоани.

Результат бою прокоментував тренер збірної України Дмитро Сосновський, який констатував: розмір австралійця зіграв вирішальну роль у визначенні переможця.

«Настільки нерівні сили між боксерами? Напевно. Габарити великі та антропометрія різна. Передня рука хороша — [Ловчинський] не зміг до нього підійти. Десь почав помилок припускатися, опускав руки, у цей час почав пропускати досить важкі удари. Є як є», — підсумував Сосновський.

«Дмитро перемагав цього австралійця на міжнародних турнірах рік тому, за цей час він виріс. Це ж бокс, тут може один епізод у поєдинку чи один удар вирішити все, тим паче в суперважкій вазі».

Збірна України втратила одного з трьох боксерів на Олімпіаді-2024. У категорії до 80 кг стартуватиме чинний срібний призер Олександр Хижняк, у дивізіоні 57 кг — Айдер Абдураімов.

 
За матеріалами: Суспільне Спорт
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне