Пітер Ф'юрі назвав причину поразки Тайсона у бою з Усиком

Пітер Ф'юрі назвав причину поразки Тайсона у бою з УсикомПітер Ф'юрі, дядько і колишній тренер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, вважає, що "Циганський король" програв Олександру Усіку через погану роботу його кута.

«Я думаю, що Тайсон може перемогти у реванші. Ви бачили, як великий хлопець із ростом 204-207 сантиметрів хотів битися в ігровій манері з елітним бігунком та елітним боксером. Тому я думаю, що на цей бій у їхньої команди була зовсім неправильна стратегія.

Я затятий прихильник того, що давати вказівки повинна одна людина. Хто тренер? Якщо це батько Тайсона, то хай він каже. Якщо тренер – хлопець із Америки, нехай каже він. Якщо кажуть відразу 3-4 людини, то як ти це слухатимеш?

Як далеко він готовий зайти і чи отримає правильну пораду? Хто її дасть? Усі ці речі відіграють свою роль. Коли у вас є два елітні бійці, то великий має взяти гору над маленьким у боксерському поєдинку за рахунок своїх характеристик, якщо правильно використовуватиме габарити, дистанцію і вагу», - сказав Пітер Ф'юрі.

Нагадаємо, що 18 травня Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114).

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне