Тренер Камбососа розповів, яку пораду дав йому після поразки від Ломаченка

Тренер Камбососа рассказал, какой совет дал ему после поражения от ЛомаченкоАнтон Кадушин, тренер колишнього чемпіона світу у легкій вазі Джорджа Камбососа, заявив, що після поразки від Василя Ломаченка порадив австралійському боксеру проводити підготовку до наступних боїв далеко від родини.

«Я йому сказав: "Навіть якщо ти не залишишся зі мною, запам'ятай надалі: якщо у тебе колись буде бій в Австралії, ти маєш жити поза домом. Ти повинен їхати, і тебе побут не повинен їсти взагалі". Коли спортсмен живе удома під час підготовки, його побут все одно зжирає. Він думає, що там як. Він приїжджає додому - там дружина, має трьох дітей, вони всі маленькі.

Я йому сказав: "Якщо наступний бій пройде в Австралії, ти маєш жити поза домом. Ми поїдемо в інше місто і готуватимемося там. Бажано в місті, де буде бій. Якщо це буде бій, наприклад, у Сіднеї, де ти живеш отже, ми поїдемо в інше місто поряд і будемо кемп робити там», - сказав Кадушин в інтерв'ю YouTube-каналу ЧБС.

Нагадаємо, що у травні Ломаченко переміг Камбососа технічним нокаутом у 11-му раунді та завоював вакантний титул IBF у легкій вазі.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне