Джойс про поєдинок Джошуа-Дюбуа: Переможе нокаутом, а потім дасть бій мені

Джойс про поєдинок Джошуа-Дюбуа: Переможе нокаутом, а потім дасть бій меніУ вересні чемпіон світу за версією IBF британський супертяж Деніел Дюбуа (21-2, 20 КО) дасть бій зоряному екс-чемпіону співвітчизнику Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО). Колишній тимчасовий чемпіон WBO у цій же вазі британець Джо Джойс (16-2, 15 КО) поділився прогнозом на цей бій. Його цитує Boxing News 24/7.

«Сподіваюся, Деніел переможе нокаутом, а потім дасть мені бій. І все. І кінець історії. Я отримаю реванш і знову поб'ю Деніела. При цьому отримаю ще й чемпіонський титул.

Букмекери та вболівальники вважають Джошуа явним фаворитом у цьому протистоянні. А ось Джойс упевнений, що «Дюбуа може нокаутувати Джошуа. Насправді, обидва можуть добре прикластися. Мені й самому цікаво, хто переможе у цій парі. Як то кажуть, хай переможе найсильніший».

Саме Джойс був першим бійцем, який побив Дюбуа. При цьому Джо нахвалює екс-суперника: «Класний боєць. Реально класний. Робить свою роботу, більше не звертає уваги. Що він каже про мене? А де мені знати? Запитайте в нього. І у Джошуа тоді вже спитайте. Та й у решти теж: у Усика, у Ф'юрі...»

Джойс повернеться до рингу вже зовсім скоро — 27 липня проведе бій із співвітчизником Дереком Чісорою.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне