Тренер Камбососа згадав бій з Ломаченком: У нас було чітке розуміння, що він помиратиме.

Тренер Камбососа згадав бій з Ломаченком: У нас було чітке розуміння, що він помиратиме.Російський тренер екс-чемпіона світу у легкій вазі Джорджа Камбососа Антон Кадушин заявив, що Василь Ломаченко нічим не здивував його під час бою.

«Ломаченко був саме таким, якого я на нього і чекав у рингу. У нас не було недооцінки, шапкозакидання до нього. У нас було чітке розуміння, що він виходить і помиратиме для того, щоб знову виграти титул чемпіона світу.

Він прийшов для того, щоб забрати те, що йому колись належало. Щоправда, він ніколи не володів IBF поясом. Це був перший виграний титульний бій по лінії IBF.

Він був чемпіоном світу і прийшов довести всьому світу, що останній бій перед цим з Хейні - це був момент, коли десь, можливо, несправедливо судді подивилися, десь він сам не допрацював.

Але в цьому бою я казав: "Джордж, він вийде з тобою на війну. Ти маєш бути готовий до цього". І він був готовий, але коли настав момент бою, Джорджа підмінили», - сказав Кадушин в інтерв'ю YouTube-каналу ЧБС.



 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне