Шакур Стівенсон впевнено переміг Артема Арутюняна

Шакур Стівенсон впевнено переміг Артема АрутюнянаУ ніч проти 7 липня на арені Prudential Center в Ньюарці (США) пройшов вечір боксу, головною подією якого став бій чемпіона світу за версією WBС у легкій вазі (до 61,2 кг) американця Шакура Стівенсона (22-0, 7 КО) та виступаючого за Німеччину вірменина Артема Арутюняна (12-2, 7 КО).

На старті претендент активніший, сумбурно пресингує, але ефекту від його дій небагато, 

У 3-му раунді Шакур відтіснив опонента до центру рингу, але лише ближче до кінця трихвилинки Стівенсон почав викидати удари. Спочатку пройшла точна двійка, потім кілька ударів по корпусу. 

У 4-му раунді ініціатива вже на боці чемпіона. З 6-го раунду Стівенсон робить у рингу все, що хоче. Артем приймає на корпус і голову все, що летить. При цьому Арутюнян періодично намагається атакувати, але безуспішно. 

У 9-й трихвилинці Стівенсон увімкнувся, зближується, атакує по корпусу, проводить короткий лівий у голову. Арутюнян також не збирається здаватися. Претендент намагається працювати серійно, але в основному по захисту суперника, тільки іноді удари досягають мети.

Незважаючи на заклик кутових піти на загострення у чемпіонських раундах, Стівенсон продовжує насолоджуватись у рингу тим, що його опонент не може донести свій удар до мети. Природно такі дії не подобалися глядачам, частина яких демонстративно вийшла із зали перед останнім раундом, а ті, хто залишилися, освистували чемпіона.

Результат бою: Шакур Стівенсон переміг Артема Арутюняна одноголосним рішенням суддів 116-112, 118-110, 119-109.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне