Ф’юрі втратив половину гонорару за перший бій з Усиком

Ф’юрі втратив половину гонорару за перший бій з Усиком

Фото: BoxingScene

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) отримав близько половини від свого гонорару за бій проти Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Нагадаємо, 18 травня у сутичці за титул абсолютного чемпіона у суперважкій вазі Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114).

Після поєдинку на Ф’юрі чекала звістка проте, що він отримає трохи більше, ніж половину свого гонорару. Все через податкове законодавство Великої Британії. Про це повідомив Yahoo News з посиланням на портал Stocklytics.  

Тайсону було гарантовано 100 мільйонів фунтів призових ( близько 118 млн євро). Але, як податок на прибутки, британець зобов'язаний сплатити майже 45 млн фунтів (близько 51,15 млн євро). Ще два мільйони з рахунку англійця пішли на національну страховку.
Тому колишній чемпіон світу заробив 53 млн фунтів (близько 62,6 млн євро). Джерело додає, що резиденти Великобританії зобов'язані сплачувати податки однаково як за доходи всередині країни, так і за її межами.

Очікується, що реванш українського та британського боксерів відбудеться 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.


 
За матеріалами: Sport Express
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне