Олександр Біленький назвав єдину справедливу поразку у кар'єрі Ломаченка

Олександр Біленький назвав єдину справедливу поразку у кар'єрі Ломаченка

Фото: Майки Уильямс/ BoxingScene

Відомий російський експерт боксу Олександр Біленький вважає, що Василь Ломаченко справедливо програв у профі лише бій проти Теофімо Лопеса.


«Ломаченко був розпещений своєю аматорською кар'єрою. Він надто довго виступав за аматорами. На мою думку, другий бій у нього був з Орландо Салідо. По-перше, він його виграв. По-друге, він його виграв через дискваліфікацію, тому що Салідо там порушував правила, 40 разів вдарив нижче пояса. Куди це? І його п'ять разів мали дискваліфікувати. П'ять разів, шість разів, десять разів у сумі мали дискваліфікувати.


Те, що Василь тоді не зламався на цьому етапі, відіграло велику роль. На мій погляд, досі він взагалі програв тільки Лопесу. Хто б що не казав… Так, чотири раунди він там виграв, але бій програв. Він по-любому програв сім раундів. У Хейні він виграв достатньо, щоб перемогти, але всі судді проголосували за Девіна, тому що це свавілля, це гидко. Ломаченко виграв так, що можна було засудити», - сказав Біленький в інтерв'ю YouTube-каналу «Студія боксу Віктора Ялимова».


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне