Едді Хірн: Бій Ф'юрі проти Ей Джея завжди буде актуальним

Едді Хірн: Бій Ф'юрі проти Ей Джея завжди буде актуальнимЕдді Хірн, промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, вірить, що поєдинок його підопічного проти Тайсона Ф'юрі не втратить своєї актуальності, навіть якщо вони в наступних боях програють Даніелю Дюбуа та Олександру Усику.

«Бій Ф'юрі проти Ей Джея завжди буде актуальним. Залежно від результатів може змінитися тільки розмір поєдинку, - сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV. - Якщо Ей Джей програє Даніелю Дюбуа, а Ф'юрі - Олександру Усику, то комерційна різниця між цим і тим, що Джошуа знищить Дюбуа, а Ф'юрі переможе Усіка в реванші, буде значною. Тоді це буде поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі, куди більший бій, ніж у тому випадку, якщо обидва програють.

Ей Джей може виграти у вересні, а Ф'юрі програти, але це все одно буде великий бій. Або Джошуа може програти, а Ф'юрі виграти, але поєдинок все одно буде великим. Організація цього бою багато в чому залежить від кількості доступних грошей. Якщо обидва програють, то гроші можуть не мотивувати Ф'юрі».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне