Стівенсон до Ломаченка: Зватиму тебе Утікайченком або Боязнеченком

Стивенсон к Ломаченко: Буду звать тебя Убегайченко или БоязнеченкоЧемпіон світу за версією WBC американець Шакур Стівенсон (21-0, 10 КО) не сумнівається у перемозі над уродженцем Вірменії Артемом Арутюняном (12-1, 7 КО) — поб'ються вже цими вихідними в Ньюарку (США).

Але головна мета Шакура – витягнути на уніфікацію вікового чемпіона світу за версією IBF українця Василя Ломаченка (18-3, 12 КО).

«Ломаченко мав гарний вигляд у титульнику проти Джорджа Камбососа. Але я, як і раніше, думаю, що він боїться зі мною битися. Чувак, годі тікати. Інакше я зватиму тебе Утікайченком або Боязнеченком доти, доки ти не даси мені бій. Яке мені прізвисько підійшло б? Зараз воно мені не потрібне. Я отримаю своє прізвисько після того, як надеру йому зад», - сказав Шакур в інтерв'ю Fight Hub TV.

Стівенсон пояснює: «Якби все залежало тільки від мене, я вибрав би наступним бій з Ломаченком. А якщо Лома домовиться про бій із "Танком" Девісом, тоді я, мабуть, обрав би Вільяма Сепеду. Цей постійно каже про мене, а потім кудись зникає».

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне