Олександр Біленький - про перемогу Усика над Ф'юрі: Після шостого раунду я поховав його

Олександр Біленький - про перемогу Усика над Ф'юрі: Після шостого раунду я поховав

Фото: BoxingScene

Авторитетний російський спортивний оглядач та експерт боксу Олександр Біленький прокоментував перемогу Олександра Усика над Тайсоном Ф'юрі.

«Мабуть, я ніколи так не радів перемозі, як радів перемозі Усика. Така драматургія була і Олександр все це розумів. Після бою він різні моменти говорив про цей бій. Дуже цікаво. Початок - це одне, потім, починаючи з четвертого раунду, - зовсім інше, коли він почав програвати. Після шостого раунду я, щиро кажучи, поховав його. Пам'ятаю, що після шостого раунду в мене було відчуття безнадії: хоч би що робив Усик, Ф'юрі ніби випереджав його на півкроку, він усе знав. 


У сьомому раунді Усик почав додавати. Наприкінці сьомого раунду в мене знову була надія. Для мене дев'ятий раунд розпочався у сьомому. Усик почав переламувати. Це було, мабуть, найдивовижніше, що може бути у бокс», - сказав Біленький в інтерв'ю YouTube-каналу "Студія боксу Віктора Ялимова".

Нагадаємо, що 18 травня Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів (115-112, 114-113, 113-114). Очікується, що реванш українського та британського боксерів відбудеться 21 грудня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне