Усик про пояс IBF та хитрого Ф'юрі

Усик про пояс IBF та хитрого Ф'юріУ травні українець Олександр Усик (22-0, 14 КО) вирвав перемогу у британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та став першим за останні 25 років абсолютним чемпіоном хевівейту. А у грудні бійці проведуть реванш.

Питання, чи будуть на кону поєдинку всі титули. Насправді йдеться про пояс IBF — в організації ще не ухвалили остаточного рішення.

Вчора Усик разом із менеджером Егісом Клімасом побували в гостях у подкасту 3 Knockdown Rule. Обговорювали, зокрема, і ситуацію з поясом IBF. Українцю на руку те, що на вихідних поступився його обов'язковий претендент Філіп Хргович (17-1, 14 КО), адже він чекав на титульника з серпня 2022 року.

Новий обов'язковий претендент - британець Деніел Дюбуа (21-2, 20 КО) - вже зустрічався з Усиком і націлений на бій із зоряним співвітчизником Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО).

Клімас заявив: «Я просто сподіваюся на те, що в IBF приймуть правильне рішення і дозволять Усику та Ф'юрі знову побитися за звання абсолюту. Адже так і має бути».

Про Ф'юрі Усик висловлювався дуже шанобливо: «Поважаю його, адже він чудовий боєць. Це чудовий мужик. Дуже розумний. Те, що він постійно робить. Всі ці його "бла-бла-бла" на камеру нічого не означають. Багато хто через це вважає його клоуном. Але він просто відіграє цю роль. Він хоче, щоб ви так думали про нього. І якщо ви не бачите картинку цілком, то це проблема. Але не для мене. Адже я бачу все».

Читайте також: Усик планує повернутися до крузервейту 

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне