Оскар Де Ла Хойя звернувся до Уайлдера з приводу завершення кар'єри: Не поспішай, брате

Оскар Де Ла Хойя звернувся до Уайлдера з приводу завершення кар'єри: Не поспішай, брате

Фото: BoxingScene

Впливовий промоутер Оскар Де Ла Хойя заступився за екс-чемпіона світу у надважкій вазі Деонтея Уайлдера після поразки від Чжана Чжилея.


«Я хочу поговорити про Деонтея Уайлдера. Добре він опинився в нокауті, але немає жодної потреби критикувати його і говорити, що йому потрібно завершити кар'єру. Деонтей ухвалить рішення щодо того, чи хоче він піти на пенсію чи ні. І ви маєте висловити йому повагу, поважати його рішення.


Я думаю про це так: ніколи не кажіть бійцю, що потрібно завершувати кар'єру. Це особисте рішення. Його має приймати лише боєць, бо це наш заробіток, наше кохання, пристрасть.


Деонтеє, рухайся далі, мужику, що б ти не робив, що б не вирішив. Не поспішай, вирушай у відпустку і візьми з собою свою прекрасну родину. Коли ти повернешся і все вирішиш, у своєму серці ти ухвалиш правильне рішення. Це дуже особисте рішення, це життя. Тож не поспішай, брате. Ми любимо тебе, і за тобою було хвилююче спостерігати усі ці роки», - сказав Де Ла Хойя.


Нагадаємо, 1 червня на Kingdom Arena у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді у головному поєдинку турніру «5 на 5»: Едді Хірн vs Френк Уоррен у ліміті хевівейту (понад 90,7 кг)   китайський суперважкоатлет Чжан Чжилей (27-2-1, 22 КО)  переміг американця Деонтея Уайлдера (43-4-1, 42 КО) технічним нокаутом у п'ятому раунді.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне