Тедді Атлас: Усик як Данді на прізвисько «Крокодил»

Тедді Атлас: Усик як Данді на прізвисько «Крокодил»Відомий оглядач єдиноборств із США Тедді Атлас в інтерв'ю для британських ЗМІ ще раз прокоментував поєдинок за звання абсолютного чемпіона суперважкого дивізіону між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО) і британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1).

Тедді віддав належне Ф'юрі за повернення наприкінці бою, а також порівняв Усика з героєм популярного у минулому фільму “Данді на прізвисько Крокодил”.

«Усик говорив Фьюрі: “Не бійся, не залишу тебе одного”. Він буквально сказав йому, що робитиме, бо це був його план — не давати йому спокою. Коли він нарешті дістався до нього в дев'ятому раунді — це сталося не за один раунд, це сталося через постійний тиск.

Ви коли-небудь спостерігали каструлю з окропом? Ви відходите від каструлі ненадовго і що відбувається? Води там уже немає, вона випарувалася. Від нагріву, від тиску. Тиск робить ту саму річ, тиск тебе випаровує. Усі ці раунди Ф'юрі кипів на плиті, і потім раптом у дев'ятому раунді Усик став трохи ближчим до перемоги. Сталося невелике випаровування».

«І ще раз, з усією цією величчю обох бійців. Для багатьох людей було б досить просто вижити у бою, але Ф'юрі постарався перемогти. Я думаю, що наступного разу не потрібний Тедді Атлас, щоб говорити, що Ф'юрі потрібно зробити в реванші. Навколо нього добрі люди, які, очевидно, підготують його, коли бій буде близько. Він і так вигравав після шести раундів. У мене він вів 4-2, а потім увімкнувся Усик».

«Усик робить добре багато речей. Немає нічого, що можна вибрати і сказати, що він у цьому поганий. Але немає нічого, у чому він великий. Він не великий панчер, не великий швидкісний боєць, але все в кього на високому рівні.
Але є одна річ, яку він робить чудово – він знаходить шлях до перемоги. Він зробив це на Олімпіаді, він зробив це у важкій вазі, піднявся в супертяжі, поїхав на територію справді хорошого супертяжа Джошуа і побив його. А потім показав, що то була не випадковість. Він знає, як знайти шлях до перемоги. Пам'ятаєте, у бою з Джошуа, коли він був вражений, що він зробив? У наступному раунді він повернувся та взяв контроль над поєдинком».

«Що я хотів би додати – Ф'юрі зробив хорошу роботу своїм джебом. Він використав свій джеб для контролю дистанції, створив складності Усику для підходу до нього. Змушував його пройти через небезпечний квартал і хотів його трохи пограбувати, якщо вийде. Але є певні хлопці, яких не пограбуєш. У результаті вони самі тебе пограбують.

Усик, як у тому фільмі "Данді на прізвисько Крокодил", коли хлопець намагався пограбувати його в метро, дістав ножа і наказав віддати йому гроші. А Крокодил Данді подивився на нього і сказав: “Це не ніж! Ось це ножа!”, і дістав своє мачете — і хлопець утік. Ось як намагатися пограбувати Усика. Це не ніж - ось це ніж!»

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне