Менеджер Уайлдера відреагував на чутки про те, що Деонтей завершив кар'єру

Менеджер Уайлдера відреагував на чутки про те, що Деонтей завершив кар'єруАмериканський екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (43-4-1, 42 КО) програв другий поспіль бій — на вихідних в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) поступився технічним нокаутом китацю Чжану Чжилею (27-2-1, 22 КО). 

До бою Уайлдер заявив, що у разі поразки замислиться про завершення кар'єри.

Кореспондент TalkSport зв'язався з менеджером «Бронзового бомбардувальника» Шеллі Фінкелем. Той відреагував на заяву клієнта.

«З Деонтеем все добре. Він відсипається. У суботу він був дуже емоційним, адже бій завершився не так, як ми очікували. Але ми повинні віддати належне Чжилею та тому, як він провів бій. Переміг найсильніший. 

«Щодо завершення кар'єри скажу так - це його рішення. Тільки його. Зрозумійте мені подобається Деонтей. І я з ним співпрацюю вже 15 років. Я не хочу, щоб із ним сталося щось погане. Але остаточне рішення все одно за ним. 

Я підтримаю його у будь-якому випадку. Максимум озвучу свою думку з цього приводу. 

Думаєте, Деонтей уже не той? Може бути. А може, просто Чжилей був надто гарний. Великий такий боєць. З такими не жартують. Деонтей спробував його зупинити, але нічого не вийшло».

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне